Verhuur van luxe touringcars met chauffeur

Met 40 particuliere voertuigen is Meering Touringcars Amsterdam één van de grootste en meest prominente touringcarbedrijven in Nederland. Op een unieke locatie in Amsterdam naast de rijkswegen A1, A2 en A10 zijn het centrum van Amsterdam en de luchthaven Schiphol, evenals RAI Amsterdam, Passenger Terminal Amsterdam, verschillende Business Parks en vele toeristische attracties binnen korte tijd bereikbaar.

 

Veilig personenvervoer voor scholen en bedrijven

De vaste klantenkring bestaat uit lokale en internationale bedrijven, instellingen, verenigingen, universiteiten en scholen. Daarnaast werkt Meering Touringcars Amsterdam samen met de grootste wereldwijde reisorganisaties. In het 80-jarig bestaan zijn miljoenen passagiers uit meer dan 100 landen veilig, comfortabel en stijlvol naar hun bestemming vervoerd.

Voor zowel zakelijke- als vrijetijdsreizen wordt u een breed dienstenpakket aangeboden waarbij alle aspecten van personenvervoer op korte termijn kunnen worden georganiseerd en uitgevoerd. In overeenstemming met de Europese regelgeving kan uw reis per touringcar tussen 30 minuten en 15 uur naar elke bestemming in Nederland of het vasteland van Europa worden aangeboden. Op maat gemaakt, flexibel en betaalbaar.

Het wagenpark

De unieke en moderne vloot bestaat uit verschillende milieuvriendelijke en hoogwaardige touringcars van de Duitse topmerken Neoplan, Setra, Mercedes-Benz en MAN. De voertuigen zijn luxueus ingericht en voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning, koelkast, toilet en een grote bagageruimte. Flatscreenmonitors, DVD, CD, MP3 en een HDMI-aansluiting, 220 Volt-stroompunten en twee microfoons behoren tot de mogelijkheden in de touringcars. Op verzoek is 4G wifi beschikbaar in Nederland en geheel Europa voor alle passagiers. De touringcars voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn uitgerust met ESP, ABS, ASR en Lane Guard System, Emergency Brake Assist en Adaptive Cruise Control.

Meering Touringcars Amsterdam kiest voor een effectieve selectie voertuigen met oneindige combinatie-mogelijkheden. U kunt uit 5 soorten voertuigen kiezen:

 

  • compacte voertuigen: 18 zitplaatsen
  • middelgrote voertuigen: 32 zitplaatsen
  • standaard voertuigen: 50 zitplaatsen
  • grote voertuigen: 60 zitplaatsen
  • extra grote voertuigen: 86 zitplaatsen

Offerte aanvragen?

De chauffeurs

Bij Meering Touringcars Amsterdam is de veiligheid en zorg voor passagiers de grootste prioriteit.  De 50 geüniformeerde chauffeurs zijn de belangrijkste schakel in de dienstverlening; ze zijn de ambassadeurs van het bedrijf. Beleefd, gastvrij en professioneel begeven zij zich op alle wegen in het land en erbuiten. Alle chauffeurs zijn opgeleid en gecertificeerd in overeenstemming met de wettelijke voorschriften, bovendien beschikt een aantal chauffeurs over een IRU erediploma. Bovenal zorgen zij ervoor dat u op veilige wijze, comfortabel en stijlvol naar elke gewenste bestemming wordt vervoerd.