Verhuur van luxe touringcars met chauffeur

Met 40 particuliere voertuigen is Meering Touringcars Amsterdam een van de grootste en meest prominente touringcarbedrijven in Nederland. Vanaf onze unieke locatie in Amsterdam, naast de rijkswegen A1, A2 en A10, zijn het centrum van Amsterdam en de luchthaven Schiphol, evenals RAI Amsterdam, Passenger Terminal Amsterdam, verschillende Business Parks en vele toeristische attracties, binnen korte tijd bereikbaar.

Veilig personenvervoer voor iedereen

Onze vaste klantenkring bestaat uit lokale en internationale bedrijven, instellingen, verenigingen, universiteiten en scholen. Daarnaast werkt Meering Touringcars Amsterdam samen met de grootste wereldwijde reisorganisaties. In het 85-jarig bestaan zijn miljoenen passagiers uit meer dan honderd landen veilig, comfortabel en stijlvol naar hun bestemming vervoerd.

 

Zakelijke reizen

Wij verzorgen het zakelijke vervoer voor diverse ondernemingen en overheidsinstellingen. Daarbij bieden wij een breed dienstenpakket aan waarbij alle aspecten van personenvervoer op korte termijn kunnen worden georganiseerd en uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan een vergadering, bedrijfsbezoek, fieldtrip of teambuilding. In overeenstemming met de Europese regelgeving kan uw reis per touringcar tussen 15 minuten en 15 uur naar elke bestemming in Nederland of het vasteland van Europa worden aangeboden.

 

Vrijetijds- en dagreizen

Meering biedt reizen aan voor groepen met bestemmingen in binnen- en buitenland. Of het nu gaat om een dagtocht, stedentrip, kerstreis, evenement, concertbezoek, of musical; de mogelijkheden zijn oneindig. Het team van Meering is u graag behulpzaam bij de organisatie van uw reis. Waarheen u wilt en hoe u maar wilt. Inclusief bijvoorbeeld het regelen van een excursie, een lunch, een diner of hotelovernachting. Naar aanleiding van uw wensen kunnen wij op maat een programma voor u samen stellen. 

 

Schoolreizen (basis onderwijs & voortgezet onderwijs)

Met de klas naar een museum, speeltuin, schaatsbaan, zwembad of naar een attractiepark? Niet alleen het vervoer maar ook het regelen van de entreekaarten behoort tot onze mogelijkheden. Daarnaast vervoeren wij al jarenlang leerlingen naar de schoolkampen en ook voor meerdaagse (buitenlandse) reizen bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Onze vakbekwame chauffeurs zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Laat ons zorgen voor een onvergetelijke belevenis. Op maat gemaakt, flexibel en betaalbaar. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Het wagenpark

De unieke en moderne vloot bestaat uit verschillende milieuvriendelijke en hoogwaardige touringcars van de Duitse topmerken Neoplan, Setra, Mercedes-Benz en MAN. De voertuigen zijn luxueus ingericht en voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning, koelkast, toilet en een grote bagageruimte. Ook flatscreenmonitors, dvd, cd, mp3 en een hdmi-aansluiting, 220 Volt stroompunten en twee microfoons behoren tot de mogelijkheden in de touringcars. Op verzoek is 4G wifi beschikbaar in Nederland en geheel Europa voor alle passagiers.

De touringcars voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn uitgerust met ESP, ABS, ASR en Lane Guard System, Emergency Brake Assist en Adaptive Cruise Control.

Meering Touringcars Amsterdam kiest voor een effectieve selectie voertuigen met oneindige combinatiemogelijkheden. U kunt uit vijf soorten voertuigen kiezen:

Compacte voertuigen: 18 zitplaatsen
Middelgrote voertuigen: 32 zitplaatsen
Standaard voertuigen: 50 zitplaatsen
Grote voertuigen: 60 zitplaatsen
Extra grote voertuigen: 86 zitplaatsen.

 

Offerte aanvragen

Touringcar interieur

De chauffeurs

Bij Meering Touringcars Amsterdam is de veiligheid en zorg voor passagiers de grootste prioriteit.  De geüniformeerde chauffeurs zijn de belangrijkste schakel in de dienstverlening; ze zijn de ambassadeurs van het bedrijf. Beleefd, gastvrij en professioneel begeven zij zich op alle wegen in het land en erbuiten. Alle chauffeurs zijn opgeleid en gecertificeerd in overeenstemming met de wettelijke voorschriften; bovendien beschikt een aantal chauffeurs over een IRU-erediploma. Bovenal zorgen zij ervoor dat u op veilige wijze comfortabel en stijlvol naar elke gewenste bestemming wordt vervoerd.